Even voorstellen: Cindy de Vries

 

Gehecht geraakt

Geboren in Twente, getogen in de Achterhoek en het Westland verhuisde ik op mijn 20e naar Zwolle om daar op eigen benen te gaan staan. In de loop der jaren ben ik behoorlijk gehecht geraakt aan deze mooie, gezellige, historische stad. Vijfentwintig jaar lang woonde ik in Zwolle Zuid, een fijne wijk met alle voorzieningen bij de hand en dichtbij de uiterwaarden van de IJssel waar ik graag kwam. Onlangs heb ik echter samen met mijn partner een lang gekoesterde woonwens waargemaakt en de drukte van de stad verruild voor de rust van het platteland. Doordat mijn werk en een groot deel van mijn sociale leven zich in Zwolle blijven afspelen voel ik me gelukkig geen buitenstaander. Zwolle is en blijft nu eenmaal voor altijd ‘mijn stadje’. En na jaren vanuit huis werken heb ik nu een eigen kantoorruimte op een goed bereikbare locatie zodat ik mijn klanten gewoon in Zwolle kan blijven ontvangen.

Wat een leuk vak

Toen ik in 2000 vanuit de verzekeringsbranche de makelaardij in rolde ging er een wereld voor me open. Wat een leuk vak! Ik was meteen verkocht en ben vrijwel direct de studieboeken ingedoken om zo snel mogelijk de ‘buitendienst’ in te mogen. Wat vond ik het spannend om voor het eerst op pad te gaan en mensen rond te leiden tijdens een bezichtiging!

Mijn eigen manier

Toen ik de kneepjes van het vak eenmaal kende en toe was aan een nieuwe uitdaging heb ik in 2006 Huis-Raad Makelaardij opgericht. En daar ben ik mezelf tot op de dag van vandaag dankbaar voor. Het geeft mij de mogelijkheid om op mijn eigen manier te werken. Met kennis van zaken, persoonlijke aandacht voor mijn klanten en een grote mate van enthousiasme en gedrevenheid. En wanneer ik na afloop van een succesvol traject een mooie beoordeling of zelfs een bos bloemen van mijn klanten krijg is dat de kroon op mijn werk. Daar doe ik het voor!

Ik hoop dit werk nog vele jaren uit te mogen voeren en nog vele mensen te kunnen begeleiden bij het kopen, verkopen of verhuren van een woning in de leukste stad van Overijssel!

Graag tot ziens!