Even voorstellen: Cindy de Vries

 

Gehecht geraakt

Geboren in Twente, getogen in de Achterhoek en het Westland vertrok ik op mijn 20e naar Zwolle en ben ik in de loop der jaren behoorlijk gehecht geraakt aan deze mooie, gezellige, historische stad. Zelf woon ik in Zwolle Zuid, een fijne wijk met alle voorzieningen bij de hand en dichtbij de uiterwaarden van de IJssel waar ik graag kom.

Wat een leuk vak

Toen ik in 2000 vanuit de verzekeringsbranche de makelaardij in rolde ging er een wereld voor me open. Wat een leuk vak! Ik was meteen verkocht en ben vrijwel direct de studieboeken ingedoken om zo snel mogelijk de ‘buitendienst’ in te mogen. Wat vond ik het spannend om voor het eerst op pad te gaan en mensen rond te leiden tijdens een bezichtiging!

Mijn eigen manier

Toen ik de kneepjes van het vak eenmaal kende en toe was aan een nieuwe uitdaging heb ik in 2006 Huis-Raad Makelaardij opgericht. En daar ben ik mezelf tot op de dag van vandaag dankbaar voor. Het geeft mij de mogelijkheid om op mijn eigen manier te werken. Met kennis van zaken, persoonlijke aandacht voor mijn klanten en een grote mate van enthousiasme en gedrevenheid. En wanneer ik na afloop van een succesvol traject een mooie beoordeling of zelfs een bos bloemen van mijn klanten krijg is dat de kroon op mijn werk. Daar doe ik het voor!

Ik hoop dit werk nog vele jaren uit te mogen voeren en nog vele mensen te kunnen begeleiden bij het kopen, verkopen of verhuren van een woning in de leukste stad van Overijssel!

Graag tot ziens!